Spark ter promotie van mobiele Firefox

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11528
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    Windows 7 Firefox

Spark ter promotie van mobiele Firefox

Bericht door nirwana »

Naast het gereed maken van Firefox 4 voor desktops en laptops is Mozilla ook bezig geweest om een mobiele versie van Firefox te maken. Deze is nu beschikbaar voor mobiele telefoons op basis van Android en Nokia (de N900).

Inmiddels vindt Mozilla het ook hoog tijd worden om meer mobiele gebruikers over de mogelijkheden van Firefox op hun mobiel te vertellen. Daarvoor heeft Mozilla de Spark-campagne opgezet. Deze moedigt je aan om anderen te vertellen over de voordelen van Firefox op hun mobiel.

Op de website van Spark heeft Mozilla een overzicht geplaatst van de mobiele mogelijkheden van Firefox. Als dat je nog niet overtuigd dan hebben ze ook een filmpje van de mobiele Firefox online geplaatst waarmee je snel kunt zien wat Firefox zoal op je mobiel kan. Heb je een Android-toestel of misschien een Nokia N900 ? Probeer Firefox dan zeker eens uit en laat ons op het MozBrowser-forum weten hoe dit bevalt.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu