Songbird extensie Top 40: winnaars bekendgemaakt

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11527
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Songbird extensie Top 40: winnaars bekendgemaakt

Bericht door nirwana »

De ontwikkelaars van <a href="http://www.songbirdnest.com/">Songbird</a>, de op Mozilla gebaseerde muziekspeler, vonden het tijd worden dat er meer extensies voor de speler beschikbaar zouden komen. Daarom heeft men een <a href="http://songbirdnest.com/top40">Top 40</a> van extensies beschikbaar gesteld die men graag naar Songbird overgezet zou zien worden. Vervolgens zijn enkele vrijwilligers hiermee aan de slag gegaan.

Dit heeft er inmiddels toe geleid dat hiervan 32 stuks zijn gerealiseerd. 8 extensies zijn nog in ontwikkeling. Van deze 32 hebben de Songbird-ontwikkelaars een <a href="http://www.songbirdnest.com/node/2852">Top 3</a> samengesteld. Dit zijn de prijswinnaars: ChatZilla (chatten), Me.dium (ontdek nieuwe muziek) en Stylish (uiterlijk aanpassen). Zij hebben een ingelijste poster van gewonnen. Daarnaast worden er nog enkele T-shirts uitgereikt. Maar uiteraard gaat het eerder om het meedoen dan om het winnen. En niet onbelangrijk: als Songbird-gebruiker heb je nu opeens een heleboel interessante extensies om je speler mee uit te breiden.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu