SeaMonkey 2.0 Beta 1 Previews de Next Generation

Mozilla Suite is de huidige Mozilla met alles erop en eraan, dus inclusief MailNews, Composer, etc. De ontwikkeling van Mozilla Suite wordt op den duur stopgezet en vandaar dat het project SeaMonkey is gestart. Qua mogelijkheden en functies komt het sterk overeen met Mozilla Suite.
Gebruikersavatar
Blizzard
Berichten: 109
Lid geworden op: 6 januari 2006, 9:48
Locatie: Purmerend
    Windows Vista SeaMonkey

SeaMonkey 2.0 Beta 1 Previews de Next Generation

Bericht door Blizzard »

Het SeaMonkey team is zeer verheugd om SeaMonkey 2.0 Beta 1 aan te kondigen, vooruitblikkend op de volgende generatie van de succesvolle Internet suite.

Voortbouwend op de mooie erfenis van de Netscape Communicator en Mozilla Application suites, SeaMonkey 2.0 Beta 1 combineert een state-of-the-art web browser gebaseerd op dezelfde kern als Firefox 3.5.1 met een solide e-mail- en nieuwsgroepenclient en een eenvoudige HTML editor, aangevuld web development tools en IRC chat.

SeaMonkey 2.0 Beta 1 is beschikbaar ter download op de SeaMonkey website. Wij moedigen testers aan om betrokken te raken in de discussies en het rapporteren van problemen als ook het verder verbeteren van het the product.

Het hele artikel (in Engels) »
using: SeaMonkey 2.13
Gebruikersavatar
moZes
Berichten: 1510
Lid geworden op: 30 oktober 2003, 9:49
Locatie: Leeuwarden
    Windows XP Firefox

Re: SeaMonkey 2.0 Beta 1 Previews de Next Generation

Bericht door moZes »

Helaas was de Nederlandse versie net niet op tijd klaar, dus daarvoor even wachten op de tweede bèta of een nightly downloaden.