Seamonkey nl

Mozilla Suite is de huidige Mozilla met alles erop en eraan, dus inclusief MailNews, Composer, etc. De ontwikkeling van Mozilla Suite wordt op den duur stopgezet en vandaar dat het project SeaMonkey is gestart. Qua mogelijkheden en functies komt het sterk overeen met Mozilla Suite.
DickB
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 augustus 2007, 19:53
Locatie: Kerk-Avezaath
    unknown unknown

Seamonkey nl

Bericht door DickB »

Met plezier gebruik ik al geruime tijd Mozilla resp. Seamonkey. Het Nederlandse taalpakket heb ik echter uit Seamonkey verwijderd omdat er teveel problemen mee optraden. Ik ben graag bereid te melden wat ik (op een MAC-computer) tegenkwam.
Een voorbeeldje; met <cmd>-1 <cmd>-2 <cmd>-4 en <cmd>-5 kun je schakelen tussen browser, mailprogramma, composer en adresboek. Als het taalpakket nl actief is werkt dit niet goed.
Als het taalpakket nl actief is, werkt chrome-manager (van mnenhy) niet meer maar komt een foutmelding (zoiets als parse-error).
Volgens mij heeft de laatste melding al eens eerder ergens gestaan (bij een oudere taalversie dan die van juli 2007), ik kan niet meer vinden waar.
Ik wil zulke fouten best meer systematisch opsporen en melden. Waarkan ik dat dan melden?
Gebruikersavatar
Mad Maks
Berichten: 1410
Lid geworden op: 7 oktober 2003, 16:58
Locatie: Luzy, france
    unknown unknown

Re: Seamonkey nl

Bericht door Mad Maks »

DickB schreef: Ik wil zulke fouten best meer systematisch opsporen en melden. Waarkan ik dat dan melden?
zie voor informatie http://www.mozilla-nl.org/projecten/seamonkey, alle hulp is welkom (zeker mensen met een mac!)
PK
Berichten: 179
Lid geworden op: 6 oktober 2004, 20:00
    unknown unknown

Bericht door PK »

k heb ook aangegeven dat ik wil helpen met de vertaling van Seamonkey. Ik heb het gedaan op het contactformulier http://www.mozilla-nl.org/contact maar ik krijg geen reactie.

Seamonkey 2 moet bij de release, vind ik, eigenlijk ook meteen een nederlands taalpakket hebben. Hebben jullie gezien hoe schitterend het programma wordt? http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... est-trunk/

Ik ben er helemaal weg van! Zo smaakvol.
Pieter