Mozilla's kalendertoepassingen Sunbird en Lightning 0.5 zijn

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11526
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Mozilla's kalendertoepassingen Sunbird en Lightning 0.5 zijn

Bericht door nirwana »

<a href="http://www.mozbrowser.nl/node/view/2199">Bijna een maand geleden</a> vermeldden we de Release Candidates van Sunbird en Lightning 0.5, de agenda-toepassingen van Mozilla. Release Candidates zijn de bijna-definitieve versies van producten die nog een laatste grote praktijktest ondergaan. Inmiddels is het dan zover: de officiële 0.5-versies zijn uit.

Een citaat uit de vorige aankondiging: "Google Calendar wordt ondersteund (via een aparte extensie); werkuren zijn teruggekeerd; het afdrukken is verbeterd; gegevens vanuit oudere versies, Apple's iCal en Evolution kunnen worden geïmporteerd en voor Lightning is de integratie in Mozilla Thunderbird verbeterd. Uiteraard is daarnaast het programma weer stabieler gemaakt en zijn er talloze andere verbeteringen aan toegevoegd."

Het Downloads-blok aan de linkerkant van de MozBrowser-website is weer bijgewerkt met verwijzingen naar de nieuwste versies. Daarom nodigen we iedereen uit om deze versies uit te proberen en ervaringen uit te wisselen via de <a href="http://www.mozbrowser.nl/forum">MozBrowser-forums</a>.

<b>Bron:</b>
- <a href="http://weblogs.mozillazine.org/calendar ... ml">Weblog Mozilla Calendar</a>
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu