Thema maken

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Samuël
    unknown unknown

Thema maken

Bericht door Samuël »

Bestaat er een eenvoudig, bij voorkeur Nederlandstalig, programma om nieuwe thema's te maken? Het thema die ik wil, vind ik nergens terug. Dus maar proberen om het zelf te maken.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11522
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

Volgens mij bestaat er ook geen handig Nederlandstalig programma om een extensie te maken, dus denk ik dat hetzelfde geldt voor het maken van een thema voor Mozilla-software.

Zie http://developer.mozilla.org/en/docs/Cr ... or_Firefox en http://developer.mozilla.org/en/docs/Cr ... ng_Started of www.eightlines.com/neil/mozskin/ voor instructies voor het maken van een thema.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
Samuël
    unknown unknown

Bericht door Samuël »

Dan best zeggen welk thema ik wil. Het uitzicht van Camino met de knoppen van Firefox maar de tabbladen van Safari. Het beste van 3 bladeraars dus.