Nederlandse vertaling Googlebar

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
frits
Berichten: 202
Lid geworden op: 22 september 2003, 9:29
    unknown unknown

Nederlandse vertaling Googlebar

Bericht door frits »

Alexander Pircher (alexander_pircher@yahoo.de) is bezig met vertalingen voor de Googlebar, een extensie die gebruikt kan worden in Mozilla en Firebird. Hij heeft de Nederlandse vertaling bijna klaar, maar er is 1 bestand dat nog gedaan moet worden. Hij doet een beroep op de Nederlandse gebruikers van Mozilla en Firebird. Het gaat om het bestand dat te vinden is op de site: http://www.mozdev.org/source/browse/~ch ... nf?rev=1.1

Mocht je de vertaling willen doen, geef dan op dit forum een reactie.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11524
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

Ik weet niet waar dit bericht vandaan komt, maar doet Bart Libert deze vertaling niet al getuige http://googlebarl10n.mozdev.org/installation.html ?
Of heeft hij aangegeven dat hij een nieuwere versie niet meer zal vertalen ?
frits
Berichten: 202
Lid geworden op: 22 september 2003, 9:29
    unknown unknown

Bericht door frits »

Dit was het bericht dat ik van Alexander Pircher kreeg:

''Well I haven't developed Googlebar for Mozilla, but I made an international version out of it. I even have a Dutch-Version of Googlebar 0.7, but one file is still missing and I haven't received any response from the translator since 2 month''.

Dat is voor hem reden geweest om anderen te benaderen. Vandaar.