Klein maar fijn: Paste and Go

Met extensies en thema's kun je Mozilla-software vrijwel eindeloos uitbreiden. Kun je anderen een bepaalde extensie/thema aanbevelen? Of heb je vragen over of problemen met een bepaalde extensie/thema dan kun je die hier plaatsen.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11524
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Klein maar fijn: Paste and Go

Bericht door nirwana »

De Paste and Go-extensie voor Mozilla Firebird voegt niet veel toe aan Mozilla, maar wat het toevoegt kan wel erg handig zijn: een extra optie in het rechtsklik-menu van de adresbalk.
Met de naam Paste and Go. Maar wat doet deze extensie ? Het voegt de optie Paste en de Go-knop samen in 1 opdracht. Zo kun je dus een web-adres kopiëren en in 1 keer in de adresbalk plakken en de browser opdracht geven erheen te gaan (waarvoor je normaal de Go-knop gebruikt).

Deze extensie download je via http://tecwizards.de/mozilla/

Een andere extensie in hetzelfde straatje heet PlainTextLinks op http://ted.mielczarek.org/code/mozilla/
Daarmee kun je een Internet-adres in gewone tekst selecteren, met de rechtermuisknop op de selectie klikken en dan kiezen voor Open selected URL in new tab of Open selected URL. Want soms is van een Internet-adres nog geen link gemaakt (bijvoorbeeld in een forum dat dat niet automatisch doet) en dan is het handig dat je die optie voorhanden hebt... Je weet maar nooit wanneer het van pas komt.

Groeten,

Martijn
http://www.mozbrowser.nl
http://www.mozbrowser.nl/forum
Gebruikersavatar
Z_God
Berichten: 410
Lid geworden op: 12 oktober 2003, 22:36
Locatie: Enschede
    unknown unknown

Bericht door Z_God »

Is dit niet hetzelfde als wat er gebeurt wanneer je op de middelste muisknop drukt?