thunderbird

Mozilla Suite is de huidige Mozilla met alles erop en eraan, dus inclusief MailNews, Composer, etc. De ontwikkeling van Mozilla Suite wordt op den duur stopgezet en vandaar dat het project SeaMonkey is gestart. Qua mogelijkheden en functies komt het sterk overeen met Mozilla Suite.
mammie
    unknown unknown

thunderbird

Bericht door mammie »

hallo ,ik heb geprobeert om thunderbird er op te zetten maar heb mijn wachtwoord verkeert gezet nu probeer ik het steeds op nieuw ook heb ik geprobeerd op nieuw te donwloaden maar hij blijft aan geven dat mijn wachtwoord fout is door gekomen, wat doe ik hier aan groetjes mammie :oops: :?: en hoe donwload ik mozilla suite :?:
Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3825
Lid geworden op: 15 oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België
    unknown unknown

Re: thunderbird

Bericht door ByteWarrior »

mammie schreef:ik heb geprobeert om thunderbird er op te zetten maar heb mijn wachtwoord verkeert gezet nu probeer ik het steeds op nieuw ook heb ik geprobeerd op nieuw te donwloaden maar hij blijft aan geven dat mijn wachtwoord fout is door gekomen, wat doe ik hier aan
Opties > Geavanceerd (geloof ik) > Wachtwoordenbeheer

Klik op het wachtwoord van de account in kwestie en verwijder het wachtwoord. De volgende keer dat je wilt mail ophalen, vraagt hij je het wachtwoord opnieuw.
hoe donwload ik mozilla suite :?:
De laatste versie van Mozilla Suite is 1.7.5.
Klik op onderstaande link om het bestand te downloaden:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... taller.exe
Gebruikersavatar
Gert-Paul
Berichten: 2358
Lid geworden op: 4 maart 2004, 17:48
    unknown unknown

Re: thunderbird

Bericht door Gert-Paul »

mammie schreef:hallo ,ik heb geprobeert om thunderbird er op te zetten maar heb mijn wachtwoord verkeert gezet nu probeer ik het steeds op nieuw ook heb ik geprobeerd op nieuw te donwloaden maar hij blijft aan geven dat mijn wachtwoord fout is door gekomen, wat doe ik hier aan groetjes mammie :oops: :?: en hoe donwload ik mozilla suite :?:
Je wachtwoorden kun je in Thunderbird vinden via Extra > Opties > Geavanceerd. Daar kun je dit wachtwoord verwijderen en moet je je daarna opnieuw aanmelden. Daarbij kun je wel het goede wachtwoord invullen.

Waarom wil je trouwens de Mozilla Suite hebben als je nu al Thunderbird hebt. Als Thunderbird bevalt (wat waarschijnlijk beter gaat als je wel je mail kunt ophalen) is het aan te raden Firefox te gebruiken. Zie www.getfirefox.com om Firefox te downloaden.
De Mozilla Suite is trouwens te van http://www.mozilla.org/products/mozilla1.x/ te downloaden, verder is op http://mozillanl.mozdev.org/ is een taalpakket te vinden zodat de Mozilla Suite ook in het Nederlands te gebruiken is.