Foutmelding bij het openen van een pdf-bestand.

Mozilla Suite is de huidige Mozilla met alles erop en eraan, dus inclusief MailNews, Composer, etc. De ontwikkeling van Mozilla Suite wordt op den duur stopgezet en vandaar dat het project SeaMonkey is gestart. Qua mogelijkheden en functies komt het sterk overeen met Mozilla Suite.
rom
Berichten: 1
Lid geworden op: 3 oktober 2004, 18:41
    unknown unknown

Foutmelding bij het openen van een pdf-bestand.

Bericht door rom »

Hallo,

Wanneer ik hier
http://www.ret.rotterdam.nl/reisinfo9/bus/bustot_x.html een overzicht opvraag verschijnt de volgende foutmelding: acrobat plug in - this operation is not allowed.
Na Acrobat Reader opnieuw ge-installeerd te hebben blijft die foutmelding verschijnen. Bij een willekeurig andere site lukt het wel om een pdf-bestand te lezen. Zie ik iets over het hoofd? Moet er een instelling aangepast worden?

win xp pro sp1/ mozilla 1.7.3.
Gebruikersavatar
Gert-Paul
Berichten: 2358
Lid geworden op: 4 maart 2004, 17:48
    unknown unknown

Bericht door Gert-Paul »

In Firefox werkt het ook niet. Ik denk dat het te maken heeft met de manier waarop Acrobat aangeroepen wordt die alleen voor IE is.
Je zou de websitemaker dus eventjes moeten inlichten en de site op Promozilla plaatsen.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11522
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

Het geheel is in Macromedia Flash ingebed:
http://www.ret.rotterdam.nl/reisinfo9/bus/bus_menu.swf
Ook als je die direct in de browser opvraagt werkt het niet. Dan krijg ik de melding dat ik de Acrobat Reader moet installeren, maar die heb ik echt wel. De melding: http://www.ret.rotterdam.nl/reisinfo9/b ... en_top.swf

Ik weet niet welke controle de website uitvoert, maar ik krijg eerst het opstartscherm van de Acrobat Reader (dus er wordt wel iets herkend), maar de PDF krijg ik niet te zien.
Doordat alles in Flash zit ingebakken, krijg je ook geen idee van wat het directe adres van het PDF-document is.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu