Firefox Cup!

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
moZes
Berichten: 1510
Lid geworden op: 30 oktober 2003, 9:49
Locatie: Leeuwarden
    Windows Vista Firefox

Firefox Cup!

Bericht door moZes »

Doe mee met de Firefox Cup!
Afbeelding
Het WK-voetbal zal deze week beginnen met allerlei mogelijkheden om dit te vieren. Heb je ooit een teamshirt gedragen, je gezicht oranje geschilderd of met de rood-wit-blauwe vlag gewapperd na een overwinning? Er is nog een manier om je oranjegevoel te uiten en het betreft geen make-up of kleding – alleen jouw Firefox!

Firefox is de meest aanpasbare browser ter wereld. Met Firefox Cup Personas (gemakkelijk te gebruiken achtergronden die je het uiterlijk van Firefox laten aanpassen) kun je je browser aanpassen en je teamgevoel tonen.

Als je met je computer aan het werk bent betekent dit niet dat je alle actie moet missen, je kunt meedoen met de Firefox Cup. Door het gebruik van een van de 32 Personas om je team te steunen, doe je mee met de wereldwijde Firefox Cup-competitie. Op de Firefox Cup-website, kun je gemakkelijk zien hoeveel “fans” elk team heeft. Het team met de meeste fans zal de Firefox Cup winnen!
De Nederlandse versie kun je vinden op:
http://www.getpersonas.com/en-US/persona/216093
Afbeelding

Rondewinnaars zullen bekend gemaakt worden op de volgende data:
16 Juni: Ronde 1
23 juni: Ronde 2
30 juni: Ronde 3
7 juli: Ronde 4
14 juli: aankondiging finale winnaar!

Je kunt ook bijblijven met de scores en nieuws in je Firefox met de add-on FootieFox. Het maakt niet uit waar ter wereld je bent of welke tijdzone, je kunt alle actie bijhouden en je team steunen met de Firefox Cup!

Het winnende land zal getoond worden op Mozilla's websites en meer, dus stem mee door vanaf nu de Persona van je favoriete land te gebruiken.

Voor meer informatie:
- Firefox Cup: http://www.firefoxcup.com
- Personas: http://www.getpersonas.com
- FootieFox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/725/