Flock-browser krijgt MySpace-integratie (+ webmail & Picasa)

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11524
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Flock-browser krijgt MySpace-integratie (+ webmail & Picasa)

Bericht door nirwana »

De Flock-browser is een uitgebreide versie van Firefox met handige uitbreidingen voor online diensten (zoals Flickr, YouTube, Blogger, LiveJournal, PhotoBucket, FaceBook, Twitter, etc). Nu heeft Flock aangekondigd dat ze <A href="http://www.flock.com/node/61103">ook met MySpace</A> gaan integreren. MySpace biedt (samen met FaceBook) <a href="http://www.techcrunch.com/2007/08/24/is ... -yes/">een van de grootste</a> sociale netwerken. Dit kunnen een hoop potentiele gebruikers van de Flock-browser worden.

Flock heeft inmiddels al een <a href="http://www.myspace.com/flockbrowser">eigen MySpace-pagina</a>, dus het begin is er. Overigens is er nog geen tijdpad bekend over wanneer de MySpace-integratie klaar zal zijn. Deze is nog niet in de toekomstige <A href="http://www.flock.com/node/60976">1.1-versie van Flock</A> te verwachten. In die 1.1-versie zal Flock ook webmail en Google's Picasa integreren.

<b>Bron:</b>
- <a href="http://www.readwriteweb.com/archives/yo ... riteWeb</a>
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu