Mozilla Prism nu ook beschikbaar voor Mac OS en Linux

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11524
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Mozilla Prism nu ook beschikbaar voor Mac OS en Linux

Bericht door nirwana »

Vorig weekend <a href="http://www.mozbrowser.nl/node/view/2256">meldden we nog</a> dat er een eerste Windows-versie van Mozilla Prism beschikbaar was gekomen. Dit is een programma van Mozilla om een web-toepassing in een eigen venster te kunnen uitvoeren (met een eigen snelkoppeling te starten en gebruik makend van een eigen gebruikersprofiel). Ook meldden we toen dat er nog geen versies voor andere besturingssystemen waren. Dat heeft Mozilla inmiddels rechtgezet, want nu zijn er ook <a href="http://labs.mozilla.com/2007/11/prism-p ... /">versies voor Mac OS X en Linux</a> te downloaden.

Daarnaast heeft men in de afgelopen week ook enkele bugfixes doorgevoerd en daarom is er ook alweer een nieuwe Windows-versie te downloaden. Mozilla raadt Windows-gebruikers die de vorige versie al hebben aan om deze voor de zekerheid te deïnstalleren alvorens de nieuwe versie te installeren.

<b>Bronnen:</b>
- <a href="http://starkravingfinkle.org/blog/2007/ ... x/">Weblog Mark Finkle</a>
- <a href="http://labs.mozilla.com/2007/11/prism-p ... /">Mozilla Labs</a>
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu