https loopt vast

Hier kun je je opmerkingen over de Nederlandse Firefox-vertaling kwijt.
LuPoLo
    unknown unknown

https loopt vast

Bericht door LuPoLo »

zie onderwerp
Gebruikersavatar
sc00zy
Berichten: 1811
Lid geworden op: 22 juli 2004, 10:03
Locatie: Assen
    unknown unknown

Bericht door sc00zy »

Hier kunnen we niks mee...
Kun je misschien wat meer gegevens verschaffen zoals:
Welke versie Firfox, welk os gebruik je, enz...
huub
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 juli 2004, 12:11
    unknown unknown

Bericht door huub »

Ik heb hetzelfde probleem gehad (zojuist), momenteel terug op FF 0.9.3 Engelstalig, maar op de 0.9.3 NL talig liep bij mij FF ook vast op een https site.

Om iedereen de moeite te besparen van het zoeken naar een https:
http://www.utwente.nl/tost liep hij bij mij op vast (linkt door naar de https website).
Gebruikersavatar
sc00zy
Berichten: 1811
Lid geworden op: 22 juli 2004, 10:03
Locatie: Assen
    unknown unknown

Bericht door sc00zy »

De engelstalige 0.9.3 heeft inderdaad geen problemen...
cat
Berichten: 29
Lid geworden op: 7 maart 2004, 1:09
    unknown unknown

Bericht door cat »

met 0.9.2 (engels) krijg ik 2 x het scherm of ik het certificaat wil accepteren. ik kom gewoon op de inlogpagina. Komen de certificaatschermen bij jou tevoorschijn?
Ik vermoed dat dit de bug is: http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=248310

En dan zou dit de oplossing zijn:
We have made some changes to fix security problems involving one site targeting links and form submissions into a frameset created by another site, however these changes may cause problems with some sites. If you encounter problems where sites are trying to use this capability legitimately and you need them to work, you can use about:config and set docshell.frameloadcheck.disabled to true to disable the security check. Please file bugs on the URLs that are problematic, if you encounter any.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11423
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

cat schreef:Ik vermoed dat dit de bug is: http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=248310
Volgens mij is die bug specifieker, want die heeft het ook nog over een target-frame. Bij de Nederlandse Firefox 0.9.3 krijg ik eerder het gevoel dat iedere https-site op een vastloper uitdraait.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11423
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

sc00zy schreef:De engelstalige 0.9.3 heeft inderdaad geen problemen...
Dus de beste oplossing is om een Engelstalige 0.9.3 te installeren en daar dan alleen het language-pack voor 0.9.3 op te installeren om deze naar het Nederlands om te zetten ? Of gaat het ook dan nog fout bij https-sites ?
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
Gebruikersavatar
FFuser
Berichten: 328
Lid geworden op: 11 augustus 2004, 19:25
Locatie: Antwerpen belgium
    unknown unknown

Bericht door FFuser »

Ik heb geen problemen met https, NL geinstalleerd met XPI
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; nl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11423
Lid geworden op: 19 september 2003, 5:09
    unknown unknown

Bericht door nirwana »

Bug http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=204973 komt ook wel enigszins in de buurt. Alleen wordt daarin vermeld dat het niet structureel vastloopt, maar wel vnl met Microsoft's Outlook Web Access (OWA).
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over freeware, GIMP, Mozilla en OpenOffice.org / LibreOffice, Ubuntu
cat
Berichten: 29
Lid geworden op: 7 maart 2004, 1:09
    unknown unknown

Bericht door cat »

de mogelijke oplossing die ik eerder gaf werkt dus niet?
Gast
    unknown unknown

Bericht door Gast »

cat schreef:de mogelijke oplossing die ik eerder gaf werkt dus niet?
Ik had de indruk dat zowel de nederlandse als de engelse versie regelmatig problemen geven bij het inloggen op allerlei (https:?) sites.
De 1.0 preview loopt als een trein, maar is nog niet in het nederlands beschikbaar?

Je kan nog proberen om een schone versie in een lege directorie te installeren, gooi desnoods ook alle profielinformatie weg (wel even je
bookmarks veiligstellen).